Merkliste
Die Merkliste ist leer.
Der Warenkorb ist leer.
Kostenloser Versand möglich
Bitte warten - die Druckansicht der Seite wird vorbereitet.
Der Druckdialog öffnet sich, sobald die Seite vollständig geladen wurde.
Sollte die Druckvorschau unvollständig sein, bitte schliessen und "Erneut drucken" wählen.
Frank Stitt's Southern Table
ISBN/GTIN

Frank Stitt's Southern Table

Recipes and Gracious Traditions from Highlands Bar and Grill
BuchGebunden
Verkaufsrang12183in
CHF53.50

Beschreibung

His Southern peers find the cooking of Frank Stitt--chef and owner of Highlands Bar & Grill and Chez Fonfon--rustic and homey yet sophisticated in method. Now, Alabama's favorite son has written a long-awaited cookbook that features over 150 of his enticing, Proven
al-influenced Southern recipes
Weitere Beschreibungen

Details

ISBN/GTIN978-1-57965-246-3
ProduktartBuch
EinbandGebunden
Erscheinungsdatum01.08.2004
Seiten384 Seiten
SpracheEnglisch
MasseBreite 238 mm, Höhe 282 mm, Dicke 34 mm
Gewicht1920 g
IllustrationenMore than 200 color photographs
Artikel-Nr.2223996
KatalogBuchzentrum
Datenquelle-Nr.9937334
Weitere Details

Autor

Frank Stitt is the chef and owner of Highlands Bar and Grill-which won the 2018 James Beard Awards for Outstanding Restaurant and Outstanding Pastry Chef-Bottega Restaurant and Café, and Chez Fonfon, all located in Birmingham, Alabama. He has won the James Beard Award for the Best Chef of the Southeast and has been inducted into the James Beard Foundation's "Who's Who of Food and Beverage." He received the Lifetime Achievement Award from the Southern Foodways Alliance for his elevation of Southern cuisine and his early advocacy of locally grown food. He is the author of Frank Stitt's Southern Table and Frank Stitt's Bottega Favorita.

Weitere Produkte von Stitt, Frank

Schlagworte