Merkliste
Die Merkliste ist leer.
Der Warenkorb ist leer.
Kostenloser Versand möglich
Bitte warten - die Druckansicht der Seite wird vorbereitet.
Der Druckdialog öffnet sich, sobald die Seite vollständig geladen wurde.
Sollte die Druckvorschau unvollständig sein, bitte schliessen und "Erneut drucken" wählen.

The North African Kitchen

Regional Recipes and Stories
BuchGebunden
Verkaufsrang46390in
CHF40.90

Beschreibung

Fascinated by North Africa, Dunlop visits eight of the best home cooks in Morocco, Tunisia, and Libya, shopping and cooking with them, and learning their favorite recipes and cooking tricks.

Weitere Beschreibungen

Details

ISBN/GTIN978-1-56656-712-1
ProduktartBuch
EinbandGebunden
Erscheinungsdatum01.03.2008
Seiten192 Seiten
SpracheEnglisch
MasseBreite 209 mm, Höhe 257 mm, Dicke 21 mm
Gewicht907 g
Artikel-Nr.1554220
KatalogBuchzentrum
Datenquelle-Nr.3575273
Weitere Details

Autor

After writing for years on travel, art, and design, her passion for food led to her first cookbook, New Tapas, followed by The North African Kitchen and Mexican Modern. Her latest is Andaluz: A Food Journey Through Southern Spain. Her travel writing has appeared in the Financial Times, The Telegraph, The Independent, The Guardian, BBC Travel and other publications. She is the author of National Geographic's guides to Spain and to Portugal, and has worked as a guest lecturer on their expeditions.

Schlagworte